De Witte Molen
Bed & Breakfast
Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Dirk en Saskia Gravemaker
15-05-23 14:04:19
Weekendje in de Witte Molen van Ronald en Johan van vrijdag 12 mei tot zondag 14 mei.
Top ontvangst, met uitleg over de geschiedenis van de molen door de jaren heen. Wij kregen kamer 1, bij de put, met een lekker bed en dito kussens. Het ontbijt is top, waar mee moet je beginnen......... Ook uitgebreide uitleg en advies voor het avondeten, wij kozen voor Haus Hunnekus, wat later bleek een echt dorps café/restaurant met de locals, perfect eten en dito bediening. Ben je een museumbeest, dan is een aanrader het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Wij hebben het erg naar ons zin gehad,
bedankt voor de goede zorgen. Dirk en Saskia, Almere Poort.
Willem en Rita Janssen
17-04-23 21:33:57
Net terug van een heerlijk 3 daags verblijf bij Ronald en Johan in de Witte Molen. Fijne gastheren, mooie kamer, fijne bedden en een goed verzorgd ontbijt. We hebben genoten.
Christa Boef
24-02-23 16:27:57
Ontvangst was zeer gastvrij, met koffie/thee en wat lekkers.
Prachtige kamer, fijne bedden en lekkere douche.
Koffie - thee - wijntje -spa op de kamer, heerlijk.
En ontbijt was heel uitgebreid en goed verzorgd.
Deze B&B van Johan en Ronald is zeker aan te raden.

Groet, Elja en Christa
Monique Kmieciak-janssen
13-12-22 15:39:02
Beste Ronald en Johan,
Het arrangement was al geweldig en wat een fijne ontvangst met koffie en wat lekkers. Zelfs de reservering voor het eten in Haus Hunnekes was al door jullie geregeld
Wij de dames uit het zuiden hebben genoten. Mooie kamers , heerlijke bedden, een goede service en een super heerlijk ontbijt.
Ook het eten bij Haus Hunnekes is zeer goed bevallen.
We hebben heerlijk gewinkeld in Nijmegen en Kleve. Bushalte was in de buurt en de busverbinding prima. Bedankt voor dit fijne verblijf en gastvrijheid. We zullen jullie zeker aanbevelen.
Kleine tip: een ijskastje op de kamer zou een aanrader zijn.
Arjen en Sietske Dijkstra
20-07-22 22:27:15
Wat hebben wij genoten bij Johan en Ronald. We werden ontvangen met thee en wat lekkers. Prachtige kamer en een fantastische ontbijt. Het is van alle gemakken voorzien. Een aanrader!!
Tonen: 5  10   20